Inge Minkenberg

Vrijdag 3 maart 2023 heeft Inge Minkenberg een bezoek gebracht aan onze school. Zij is de wethouder van armoede, jeugdzorg, onderwijs en gezondheid.

Annemiek heeft haar rondgeleid door onze school en ze hebben gesproken over waar ze elkaar nog meer kunnen versterken. Dit alles om de kinderen en jullie als ouders, verzorgers nog meer te kunnen helpen.

Ze was onder de indruk van wat we allemaal doen op de Springdonk, ze voelde meteen de prettige werk/leersfeer en ze  is enthousiast over ons brede en doordachte onderwijsaanbod. Ook vindt ze onze plannen voor het blauw/groene schoolplein helemaal het einde. 

Willen jullie haar zelf eens ontmoeten?

Ze wil graag helpen en luisteren!

Hieronder vertelt ze hoe ze in haar werk staat en hoe jullie haar of andere gemeentelijke instanties kunnen bereiken als jullie hulp kunnen gebruiken.

 

"Ik vind het belangrijk om geen wethouder op afstand te zijn, maar zichtbaar en bereikbaar te zijn.

Daarom heb ik in mijn portefeuilles (o.a. armoede / jeugd (jeugdzorg/welzijn/preventie), onderwijs en gezondheid), bibliotheek/laaggeletterdheid "koffie met wethouder Inge" geïntroduceerd.

Gewoon informeel een kop koffie met elkaar drinken om de drempel weg te nemen voor mensen die het moeilijk vinden om de gemeente te benaderen voor hulp. Ouders mogen mij altijd benaderen daarvoor via: i.minkenberg@echt-susteren.nl".